16 aprilie: La Alba Iulia se va desfășura cea de a II-a ediție a seminarului interactiv „Rolul & importanta vaccinarii”

seminar vaccinCu ocazia Saptamanii Europene a Vaccinarii, Lions Club Alba Iulia , in colaborare cu Societatea Nationala a Medicilor de Familie, organizeaza seminarul interactiv „Rolul & importanta vaccinarii” editia a II-a . Evenimentul se va desfasura sambata, 16 aprilie 2016, incepand cu ora 17, in sala Apulum a Hotelului Transivania din Alba Iulia.  Parteneri la acest eveniment sunt: Colegiul Medicilor Alba, Directia de Sanatate Publica Alba si Hotel Transilvania.

Vor conferentia specialisti in domeniul vaccinologiei din Romania : dr. Gindrovel Dumitra- medic primar medicina de familie, coordonatorul grupului de vaccinologie al SNMF, prof. Dr. Mircea Popa- profesor universitar de microbiologie la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti si colaborator al Institutului Cantacuzino, dr.Dorica Sandutu- medic primar medicina de familie, membru al grupului de vaccinologie al SNMF.

Scopul acestei actiuni initiate de Lions Club Alba Iulia este constientizarea comunitatii noastre asupra ratei mici de acoperire vaccinala in judetul Alba. Publicul este invitat sa participe in numar cat mai mare , sa puna intrebari, sa isi exprime nelamuririle si chiar temerile cu privire la vaccinare.

Lions Clubs International a fost fondat în anul 1917, și este astăzi cu peste 1,4 milioane de membri, din peste 45000 de cluburi, din peste 200 de țări cea mai mare organizaţie de cluburi de servicii din lume. În România există 60 de cluburi în care activează peste 1.200 de membri.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*