15 martie, Sebeș: Marcel Pavel și Corina Chiriac, recitaluri la Gala Doamnelor de Succes

Ziua Internaţională a Femeii va fi sărbătorită la Sebeş, într-o gală dedicată doamnelor de succes, găzduită de Centrul Cultural „Lucian Blaga”, joi, 15 martie 2018, începând cu ora 18,00.

Evenimentul se află la cea de-a doua ediţie şi îşi propune să sărbătorească doamnele Sebeşului care au excelat în diverse domenii de activitate: educaţie, cultură, sănătate, mediu de afaceri etc.

Gala de excelenţă va oferi un program artistic special dedicat tuturor femeilor care ne vor onora cu prezenţa în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga”. Atmosfera va fi întreţinută, pe ritmurile muzicii, de Corina Chiriac și Marcel Pavel. În foaierul Centrului Cultural „Lucian Blaga” va putea fi admirată o colecție unică de bijuterii purtând semnătura doamnei Victoria Geutskens.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeş prin Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Invitațiile pot fi procurate de la Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Vă invităm, cu drag, distinse doamne şi domnişoare, pentru a sărbători împreună feminitatea, într-un spectacol pe care vi-l oferim în dar!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22001 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*