14 martie: Grupul Skepsis va susține spectacolul „Comedie Neagră” la Casa de Cultura a Studenților din Alba Iulia

comedie neagraJoi, 14 martie, de la orele 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, va avea loc spectacolul „Comedie Neagră”, de Peter Shaffer, având ca durată o oră și 15 minute, susținut de Grupul Skepsis. Va avea loc o seară plină de neaşteptat împreună cu personajele create de Peter Shaffer, a căror soartă este dictată de jocul dintre lumină şi întuneric, joc care transformă totul, dezvăluind intrigi ţesute cu grijă, schimbând mizele şi silindu-i pe toţi să-şi duzvăluie adevărata faţă.

Grupul Skepsis mulţumeşte lui Ştefan Balog şi Elena Cristea pentru colaborarea specială în vederea realizării acestui spectacol. Regia: Viorel Cioflică

Spectacolul este realizat în cadrul campaniei de strângere de fonduri destinate dobândirii unui spaţiu în Alba Iulia, necesar transfomarii trupei in Teatru Comunitar, toate încasarile fiind alocate acestui scop.

Biletele, care costă 5 Ron, se găsesc de luni, 11 martie, pâna joi 14 martie, la Secretariatul Casei de Cultura a Studentilor Alba Iulia,  între orele 09.00 – 15.00, sau la intrare.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19063 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*