14-16 iunie, Alba Iulia: Concursul International de Machete Statice “Trofeul AMA”

Asociatia Modelism Alba (AMA – IPMS Romania) organizeaza, în perioada 14-16 iunie, Concursul International de Machete Statice “Trofeul AMA”, ajuns la ediția a IX-a.

Structurat dupa criterii bine stabilite in baza regulamentelor internationale in domeniu, concursul nostru a beneficiat de la an la an, de o tot mai larga participare a modelistilor din tara si strainatate. Astfel de la prima editie desfasurata in 26-27 noiembrie 2011 si pana in prezent, numarul de participanti si machete statice inscrise a crescut constant. La a VIII editie, organizata in perioada 8-10 iunie 2018, evenimentul nostru a reunit 140 de participanti din 7 tari respectiv  Anglia (1), Bosnia si Hertegovina (1), Italia(14), Macedonia(3), Romania(84), Serbia(8),  Slovenia(3) si Ungaria(26) dintre care 52 au fost copii si adolescenti (pana in 18 ani).  Aceasta a reprezentat o crestere a participarii cu 25% fata de anul precedent. Anul acesta sunt înscriși în concurs participanți din Ungaria, Italia, Serbia, Anglia si Romania.

Evenimentul se va desfășura în Sala de sport a Colegiului Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, iar parteneri principali sunt Primăria Municipiului Alba Iulia și Cercul Militar Alba Iulia.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21492 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*