13 persoane, 11 surdo-mute, între care și copii, au nevoie de ajutor. APEL UMANITAR!

Membrii unei familii din Câmpeni sunt greu încercați după ce un incendiu violent le-a cuprins , în noaptea de joi spre vineri (imagini AICI), casa și anexele din gospodărie. Pompierii au stabilit că focul a izbucnit în urma unui foc în spații deschise, la deșeuri menajere. Diana, o tânără din localitate, a fost martoră la tragedie și a postat, pe o rețea de socializare, un mesaj emoționant.

“Nu pot să dorm ! Poate de la zgomotul pe care încă îl fac pompierii, la câteva case distanță de locuința mea, încercând, de câteva ore, să stingă un incendiu. Sau poate de la zgomotul durerii din sufletul meu vazând vecinii leșinați de durere……S-au adunat mulți oameni care vroiau să ajute dar nu puteau decât să se uite neputincioși la flăcările mistuitoare …..Și dacă nu am reușit să stingem acest foc la timp, haideți să reușim altfel, să îl stingem cu izvorul bunătății sufletelor noastre , ajutându-i pe semenii noștri .”

“Rog pe bunul Dumnezeu și pe toți prietenii mei cu suflet mare să îndreptăm o mâna de ajutor acestor familii care au rămas fără acoperiș deasupra capului, în urma incendiului care s-a năpustit asupra căsuței lor acum, în prag de sărbători. Menționez că în această casă locuiesc 13 persoane, dintre care 11 sunt surdo-mute, inclusiv 3 fetițe cu vârste între 3 și 6 ani.  Oameni de buna credință, îndreptați sufletele spre ființele care nu pot să strige AJUTOR”, au transmis și reprezentanții Florăriei Ancuța, din Câmpeni.

Cei care doresc să ajute această familie pot apela numărul de telefon 0744181805 sau pot face donații în contul IBAN Lei RO82RZBR0000060019860831, titular Mirela Bota.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18625 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*