13-14 octombrie: Concerte Compact, Corina Chiriac și lansarea Imnului Casei de Cultură a Studenților Alba, în cadrul Festivalului “VOICES”!

PSDI Cornel Comsa Europarlamentare

CORINA CHIRIAC în cadrul FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL CONCURS DE MUZICĂ UŞOARĂ PENTRU TINERI ȘI STUDENȚI „VOICES”, ediție de CENTENAR, ediție în care se va lansa și Imnul Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia, interpretat de Alin Ignat, Antinia Simion, Gabriel Cândea, Emilia Popescu și Gino, care este și compozitorul cântecului.

Vor participa cele mai bune voci din centrele universitare din țara noastră și voci de peste hotare. Concurenții vor purta ținute inspirate de ie și costum popular, în spectacolul de gală.

Juriul concursului îl are ca preşedinte pe Viorel Gavrilă, compozitor şi dirijor, preşedintele juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2015 şi vicepreşedintele UCMR-ADA, Asociaţia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor. Membrii juriului vor fi: Titus Andrei, realizator Radio România Actualități, Corina Chiriac, interpretă și vedetă de televiziune Național TV, Paul Baidan, prof. univ. dr. în muzică la Universitatea din Pitești și Vali Ilieș, consilier artistic la Centrul Cultural “Dragan Muntean” Deva. Premiile concursului constau în: TROFEU: 3000 lei, Locul I: 2000 lei, Locul II: 1500 lei, Locul III: 1200 lei.
PROGRAM:

Sâmbătă, 13 octombrie, ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților
Concurs internaţional de interpretare muzică uşoară pentru tineri şi studenţi
Lansarea Imnului Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia
Concert CORINA CHIRIAC

Duminică, 14 octombrie, ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților
Gala Laureaților
Recital MILLENIUM C
Concert COMPACT

Prezintă: Andreea Bogdan
Intrarea este liberă.

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18398 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*