12 decembrie: „Seară de decembrie cu Skepsis.” Ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

În prag de iarnă, marţi, 12 decembrie 2017, de la ora 19.00, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia vă invită la spectacolul „Seară de decembrie cu Skepsis.”

Un spectacol de divertisment, din care nu vor lipsi momente lirice, teatru scurt, pantomimă şi umor, susţinut de tinerii actori care activează în cadrul trupei de teatru Skepsis.

Câteva poeme ale lui Ioan Adrian Popa vor deschide seara. Veţi recunoaşte poate momente de comedie din repertoriul marilor actori români dar veţi fi provocaţi să gustaţi şi din umorul original cu skepsis. Cinema-ul cu skepsis va propune o reinterpretare a unor filme celebre, iar  pantomoma”Primele Aventuri ale lui Moş Crăciun”  va povesti, cu skepsis, prima mare călătorie în jurul lumii a celebrului Moş.

„Dorim să încheiem anul cu un spectacol în care entuziasmul tinerilor cu skepsis să se împletească cu spiritul sărbătorilor de iarnă care ne bat la uşă. Vom crea o atmosferă de bună dispoziţie şi vom face să răsară zâmbete pe feţele tuturor oferind publicului serie de momente artistice cu skepsis! ” a precizat Viorel Cioflică (Coordonator)

Prin acest spectacol, Casa de Cultură a Studenţilor doreşte, totodată, să premieze trupa de teatru Skepsis pentru succesele înregistrate pe parcursul acestui an în care a participat cu succes la toate festivalurile naţionale studenţeşti din România.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17471 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*