11 septembrie: “Cupa Eco Bike-Tenis”, la Baza Sportivă ”Constructorul” din Pâclișa. Competiția reunește elevi cu vârste între 7 și 15 ani

cupa-eco-bikeAgenția Locală a Energiei Alba și Clubul Sportiv „Constructorul” Alba Iulia organizează un eveniment de promovare a mersului pe bicicletă în Municipiul Alba Iulia, eveniment cuprins în cadrul Săptămânii Energiei Durabile în Județul Alba.

Evenimentul se intitulează ”Cupa Eco Bike-Tenis” și vizează participarea elevilor de nivel primar și gimnazial din cadrul școlilor generale din județul Alba la un concurs de tenis pentru bicicliști. El se va desfășura la Baza Sportivă ”Constructorul” din Pâclișa în data de 11 septembrie 2016 începând cu ora 09.00.

Vor participa elevi între 7 și 15 ani, condiția obligatorie pentru a fi înscris în concurs fiind ca deplasarea până la baza sportivă să se realizeze cu bicicleta. Se vor acorda premii elevilor câștigători constând în rachete de tenis, caschete de protecție pentru bicicliști precum și seturi de mingi de tenis. ALEA organizează acest eveniment în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Agenția pentru Protecția Mediului Alba , My EcoBike Alba Iulia.

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20562 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*