11 octombrie: Scrutin intern în organizațile locale ale PSD, pentru desemnarea președintelui formațiunii. Dîrzu: „Îi îndemn pe colegii mei să vină la vot!”

psdDuminică, 11 octombrie 2015, vor avea loc alegeri în toate organizațiile municipale, orăşeneşti şi comunale ale PSD, între orele 8.00 – 20.00, pentru desemnarea preşedintelui PSD.

Organizarea alegerilor se realizează pe trei niveluri: central, județean și local. Comisia Electorală Centrală, formată din 7 membri (președinte, secretar și 5 membri) și un secretariat tehnic, va centraliza procesul verbal al scrutinului intern pentru alegerea Președintelui PSD și îl va înainta Congresului PSD, pentru a valida rezultatul scrutinului intern de alegeri. Comisia Electorală Judeţeană s-a constituit în urma aprobării de către Comitetul Executiv Județean al PSD Alba, care a desemnat și membrii acesteia și este formată din 7 membri: președinte-Sandea Dorin, secretar -Dărămuş Marcela, membrii – Jidveian Ovidiu, Dragosin Petru Romi, Trifan Mircea, Florea Ioan şi Tuhuţ Radu.

„Este un moment important în viața Partidului Social Democrat și Organizația Județeană Alba îl tratează ca atare. De aceea, am avut un Comitet Executiv Județean la data de 24 septembrie, în care am luat o hotărâre de a-l sprijini pe domnul Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al PSD și am votat și o recomandare în acest sens. În aceeași structură le-am prezentat colegilor regulamentul de organizare a acestor alegeri, și sunt convins că până pe 11 octombrie totul va fi pus la punct, ca la carte. Îi îndemn pe colegii mei de partid să vină duminică la vot și să își exprime poziția față de candidatul la funcția de președinte al PSD”, a declarat deputatul Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22045 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*