11 mai, la Alba Iulia: Ziua Familiei 2019, zi de sărbătoare în showroom-ul ŠKODA Exclusiv Auto

Mircea Trifu

După ce primele două ediții ale Zilei Familiei la ŠKODA au fost organizate cu mult succes în mai multe showroom-uri din țară, acest eveniment, din ce în ce mai îndrăgit și mai popular, revine într-o zi de sâmbătă, pe data de 11 mai 2019, începând cu ora 10:00, în showroom-ul ŠKODA Exclusiv Auto din Alba Iulia. Sărbătorită la nivel național în 8 showroom-uri în 2017 și în 14 showroom-uri în 2018, Ziua Familiei la ŠKODA are loc în preajma Zilei Internaționale a Familiei (15 mai). Cu această ocazie ne propunem să promovăm valorile care au făcut ca modelele ŠKODA să fie printre cele mai îndrăgite mașini de familie din România: joaca, bucuria, confortul, siguranța și starea de bine împreună.

Această ediție va fi, ca de obicei, gândită să-i facă atât pe cei mici, cât și pe cei mari, să se simtă ca acasă în showroom-ul ŠKODA, cu activități, surprize și gustări sănătoase pentru toate preferințele. Pentru cei mici vom avea ateliere de modelat baloane, dar și ateliere de desenat (cu creioane sau pe asfalt), pictat și decorat, pentru a-i încuraja să-și exerseze creativitatea și curiozitatea. Am mai pregătit deja celebrele curse cu machete ŠKODA, precum și trasee pentru mașinuțe numai bune de condus, atât în showroom, cât și în exterior. În plus, pentru că familia înseamnă și grijă, siguranță și educație, veți găsi la noi multe materiale și jocuri prin care copiii vor putea învăța într-un mod relaxat și pe înțelesul lor semnificația, importanța semnelor și regulilor de circulație.

Ca un element nou față de edițiile anterioare, în acest an vom avea karaoke în familie – pentru că mai multe voci care vor să se armonizeze au în ele emoția lui „împreună”, cât și mult potențial de distracție! Nu în ultimul rând, spiritul de familie înseamnă să fim responsabili și față de familia extinsă, față de comunitatea din care facem parte. Anul acesta, vă invităm să ne gândim împreună la cei mai mici din această comunitate, cei ale căror familii nu au posibilitatea de a le oferi mereu bucuriile pe care le merită orice copil. Pentru ei vom organiza, în timpul Zilei Familiei la ŠKODA, o colectă de jucării. Fie că sunt noi sau folosite, este important ca aceste jucării să fie în stare bună. Aduceți-le la showroom – le vom împacheta împreună, cu ambalaje vesele și multă dragoste, și vom avea grijă să ajungă acolo unde e mai multă nevoie de ele!

„Dupa succesul si impactul primei editii, ne asteptam anul acesta la un numar si mai mare de invitati care vor avea parte de multe suprize si premii inedite. Acest eveniment de pe 11 mai deschide seria evenimentelor Skoda pe care ni le-am propus sa le organizam pe parcursul acestui an, pregatim si evenimente de test drive, lansari de modele noi, etc. Asteptam cu drag atat clientii Skoda dar in egala masura si pe toti cei care doresc sa petreaca timp de calitate impreuna cu familia Skoda. „a declarat Iulian Bunea, Director Executiv, Exclusiv Auto Alba Iulia.

ŠKODA AUTO

  • înființată în vremea pionieratului automobilistic, în anul 1895, este una dintre companiile auto cu cea mai îndelungată istorie din lume.
  • în prezent, le oferă clienţilor nouă game de autoturisme: CITIGO, FABIA, RAPID, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ şi KAMIQ, precum şi SUPERB.
  • în 2018 a livrat peste 1,25 milioane de automobile la clienţii de pe întregul glob.
  • aparține din 1991 de Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume. ŠKODA AUTO produce și dezvoltă, independent, dar în asociere cu Grupul, automobile, dar şi componente precum motoare și transmisii.
  • are trei sedii în Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia, Algeria și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului; produce şi în Ucraina și Kazahstan, cu parteneri locali.
  • are la nivel mondial peste 35.000 de angajați și este prezentă în peste 100 de piețe.
  • în cadrul Strategiei ŠKODA 2025, se transformă dintr-un producător auto tradiţional, într-o „companie Simply Clever, oferind cele mai bune soluţii de mobilitate”.

 

 

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*