11 mai: ”Green Fashion Show”, la Alba Mall. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol de muzică susținut de DJ RYNNO și SYLVIA

Afis e coolAgenția Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Județean Alba organizează a VIII-a ediție a Campaniei ECOol, lansată și în acest an în toate liceele din județul Alba. Proiectul vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea  lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității.

Campania îmbracă forma unui concurs care se desfășoară  între grupuri formate din elevi de liceu care trebuie să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Fiecare grup înscris trebuie să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.

Costumele vor fi prezentate în cadrul paradei ”Green Fashion Show” care va avea loc la Alba Mall în data de 11 mai 2017 începând cu ora 17.00. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol de muzică susținut de DJ RYNNO și SYLVIA.

Cei mai valoroși concurenți vor fi recompensați cu o mulțime de premii. Astfel vor fi atribuite:

  1. Premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cea mai bună colecție de costume și premiul pentru cel mai convingător mesaj eco, vor fi acordate la nivel de echipă și vor consta în participarea într-o excursie tematică.
  2. Premii individuale pentru designerii celor mai apreciate costume vor consta în participarea într-o excursie tematică.
  3. Premii individuale pentru cele mai bune prezențe scenice vor consta în ședințe foto realizate de profesioniști ai fotografiei.
  4. Premii individuale pentru popularitate, alese în urma unui vot online pe pagina de Facebook a Campaniei ECOol, vor consta în invitații la Festivalul Blaj Alive.

Participarea liceenilor la Campania eCOol din acest an (aproximativ 180 participanți reprezentând 20 grupuri din 14 licee)  demonstrează interesul deosebit al tinerilor pentru activități ce combină atitudinea eco cu evenimentele ”cool”.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21515 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*