11 iunie: Campionatului National Scolar de Sah „Elisabeta Polihroniade”, la Sebeș

tabla sahMarti, 11 iunie, marea maestra internationala Elisabeta Polihroniade se va afla in judetul Alba intr-o actiune de promovare a sahului scolar. Dansa va sosi in Alba Iulia in jurul orelor 11-12, urmand a se intalni cu oficialitati locale si, daca exista interes, cu presa locala.

Dupa amiaza incepand cu orele 15.30 doamna Polihroniade va organiza la Sebes (pensiunea Nicky din parcul Arini) faza judeteana a Campionatului National Scolar de Sah „Elisabeta Polihroniade” cu sprijinul IJS Alba, CMS Alba Iulia, AJS Alba si a sponsorului SC Nichi Ardeal SRL.

Mai jos aveti detalii despre competitie, regulamentul integral fiind disponibil pe site-ul www.elisabetapolihroniade.ro

Inspectoratul Judeţean Şcolar Alba, Clubul Municipal de Şah Alba Iulia şi Asociaţia Judeţeană de Şah Alba vă invită să participaţi marţi 11 iunie începând cu orele 15.30 la faza judeţeană a Campionatului Naţional Şcolar de Şah “Elisabeta Polihroniade” organizat de Clubul de Şah “Elisabeta Polihroniade” în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Federaţia Română de Şah.

Locaţia turneului: Pensiunea Nicky din Sebeş (în Parcul Arini)

Programul competiţiei:

15.30 – 16.00 Inscrieri şi sedinţa tehnică

16.00 – 19.00 Desfăşurarea turneului (5 runde în sistem elveţian)

19.00 – 19.30 Festivitatea de premiere

Detalii tehnice:

Concursul este unul pe echipe şcolare formate din 4 elevi din clasele I-VIII, dintre care minin o elevă (fată) şi va avea două secţiuni, una pentru echipele şcolare din mediul urban şi una pentru echipele şcolare din mediul rural.

Fiecare şcoală din judeţul Alba poate înscrie în concurs o singură echipă. În cazul echipelor din mediul rural, elevii pot fi şi de la şcoli diferite, dar din aceeaşi comună.

La înscriere se va prezenta un tabel nominal semnat şi stampilat de conducătorul unităţii de învăţământ cu componenţii echipei (nume, prenume, anul naşterii, clasa, numărul matricol, viza medicală). Elevii vor avea asupra lor la concurs carnetul de elev cu fotografie, vizat şi ştampilat la zi.

Ritmul de joc 15 minute/jucător/partidă.

Organizatorii asigură materialele de concurs (table, piese de şah, ceasuri).

Competiţia va fi onorată de prezenţa marii maestre internaţionale Elisabeta Polihroniade, multiplă campioană naţională şi olimpică.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21786 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*