100 de zile de şcoalǎ Step by Step la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia

PSDI Cornel Comsa Europarlamentare

Joi 14 martie 2019, elevii Clasei Pregǎtitoare B Step by Step de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, îndrumaţi de d-nele prof. Doroga Marcela şi prof. Bǎdilǎ-Popa Felicia-Florina au sǎrbǎtorit 100 de zile de şcoalǎ în alternativa educaţionalǎ Step by Step.

Îmbrǎcaţi în ţinutǎ de sǎrbǎtoare, elevii au aşteptat cu nerǎbdare începerea activitǎţilor la centre unde au desfǎşurat activitǎţi atractive: au scris 100 de nume pe 100 de flori pe care le-au lipit pe planşa cu numǎrul 100, au decupat mǎşti sub forma numǎrului 100. Au confecţionat coşuleţe cu fluturi şi flori pe care apoi le-au dǎruit pǎrinţilor. Au decupat 100 de floricele şi le-au oferit colegilor din clasele pregǎtitoare, cântându-le Imnul Step by Step ,,Prieteni”. Au prezentat la Scaunul Autorului  minunatele proiecte realizate prin colecţionarea a 100 de obiecte pe parcursul celor 100 de zile parcurse, care au surprins în mod plcut pe toţi cei prezenţi.

Colecţiile au fost realizate pe teme diverse: harta lumii cu steagurile ţărilor, glob pământesc ornat cu nasturi, stup cu albine, coş din cerculeţe cu flori, castelul lui Rapunzel ornat cu monede de euro, copaci şi flori ornate cu monede şi beculeţe colorate, sticlă decorată cu biluţe de puf, colivie de păsări din ineluşe de cereale, bisericuţă din chibrituri, calendarul primăverii, iar mǎrgele, paiete, nasturi, ochişori, scobitori, chibrituri, beţişoare, pioneze colorate, boabe de fasole, de porumb, de piper, cereale, seminţe de dovleac şi de floarea soarelui aranjate în deosebite colaje de fluturaşi, vază şi copaci cu flori, peşte, inimioară, socotitoare, casa şi familia mea, personaje din desene animate şi numărul 100. Sărbătoarea s-a încheiat cu înmânarea Diplomelor de absolvire a 100 de zile de şcoalǎ şi de creativitate în realizarea colecţiilor, iar elevii bucuroşi au strigat toţi în cor ,,Step by Step!”.

 

 

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18397 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*