1 martie: Protest împotriva poluării la Alba Iulia. Agenția pentru Protecția Mediului și Prefectura vor primi „vizita” protestatarilor

PSDI Cornel Comsa Europarlamentare

poluareGrupul de Inițiativă Civică Sebeș și ONG PrimaNatura organizează duminică, 1 martie, de la orele 14:00, un protest împotriva poluării la Alba Iulia. Prefectura și Agenția pentru Protecția Mediului sunt vizate de către cei ce își doresc aer curat. Până în prezent, câteva sute de oameni și-au arătat, pe pagina evenimentului de pe facebook, intenția de a participa la manifestare.

„Pentru că ne pasă și pentru că ne dorim AER CURAT, nu renunțăm a ne cere drepturile constituționale la sănătate și la un mediu curat, până când autoritățile responsabile nu vor emite deciziile corecte, în 1 Martie ne regrupăm și protestăm în Alba Iulia la APM și Prefectură. Problema poluării masive din zona Sebeș este una cel puțin județeană. Vinovate pentru aceasta, și mai ales pentru efectele negative asupra mediului, de atâția ani, sunt și toate autoritățile și instituțiile care de-a lungul timpului au permis poluatorului să-și desfășoare activitatea fără existența unor aparate de ultimă generație necesare verificărilor și monitorizării stricte a poluării. De aceea, Grupul de Inițiativă Civică Sebeș și ONG PrimaNatura (organizatorii celor 6 proteste de până acum din Sebeș), vă invită pe toți cei direct sau indirect afectați de poluare, dar și pe toți cei solidari cu aceștia, la un marș de protest în Alba Iulia, vizate fiind instituțiile care prin deciziile lor se fac în continuare părtașe acestei probleme sau care ar putea pune capăt rapid acestei poluări masive din Sebeș!”
… Haideți să fim cu toții UNIȚI ÎMPOTRIVA POLUĂRII!”,
spun organizatorii pe pagina evenimentului.

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18388 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*