1 iunie: “Cetatea Copiilor”, în Cealaltă Capitală! Alba Iulia, sub asediul prichindeilor din oraș. Special, de ziua lor, surprizele se țin lanț!

cetatea copiilorEvenimentul, ajuns la a 9-a ediție, este un prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamna joaca. Într-un spaţiu generos (Piata Cetății și platoul de pe strada  Militari) vor fi amplasate corturi, miniterenuri de sport, piste, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei. Întreaga zi va însemna un tur de forță cu jocuri şi concursuri susţinute de voluntari şi animatori profesionişti, pe tot parcursul zilei: jocuri gonflabile, baloane, înghețată, face painting și orice altceva își mai pot imagina cei mici. Nu vor lipsi nici cadourile și premiile pregătite pentru cei mai activi și talentati dintre puști. Unul dintre cele mai asteptate momente va fi întâlnirea cu polițiștii de la rutieră și provocările unui traseu de concurs pe teme de circulație. IPJ Alba va fi prezent și cu echipe de luptători mascați, mașini și tehnică specifică, în deplină interacțiune cu curiozitatea copiilor. Evenimentele se desfășoară începând cu ora 10.00, în Piața Cetății.

În jurnalul zilei de 1 iunie este notată și întâlnirea, de la ora 10.00, cu artiștii de la Opera Națională Română Cluj-Napoca, care vor pune în scenă spectacolul “Fata babei și fata moșului”, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

De asemenea, tot în ziua de 1 iunie, se pune în mișcare “Caravana cu înghețată”. Itinerariul cuprinde toate școlile, grădinițele și centrele speciale din Alba Iulia, unde se va împărți înghețată. Și în acest an sponsorul acestei acțiuni derulată prin intermediul Direcției de Asistență Socială este Alpin 57 Lux.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 27271 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*