1 februarie: La teatrul „Prichindel” din Alba Iulia va avea loc premiera spectacolului „Micii Mușchetari”

Vineri, 1 februarie, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, va avea loc premiera unui nou spectacol intitulat „Micii Mușchetari”, în regia Teodora Popa

„Mă bucur că putem să ne întâmpinăm micii spectatori cu un spectacol nou la început de an. Am considerat că este o piesă care își merită locul în repertoriul actual al teatrului, Micii Mușchetari fiind un spectacol educativ, vesel, muzical, dinamic, cu păpuși și decoruri frumos realizate. Este cel de-al doilea spectacol în regia actriței noastre Teodora Popa care încă de la debutul ei regizoral a dovedit reale calități în acest sens. Totodată ne bucurăm de muzica originală creată special de către colegul nostru Levente Szöcs și nu în ultimul rând de măiestria și talentul cu care  actorii dau viata acestei piese. Felicitări tuturor celor care au lucrat la acest spectacol, fie că se vad sau nu pe scenă!” a spus Ioana Bogățan, manager teatru.

„Noi actorii ne gândim cu drag la cei mici, publicul nostru, și abia așteptăm să-i luăm de mânuțe și să plecăm împreună în vacanță la bunici, să ne jucăm de-a eroii vestiți în căutare de aventuri! Doar în copilărie putem visa atât de frumos! Haideți să visăm povești împreună! Haideți la teatru unde aceste vise devin realitate!”  – Teodora Popa, regizor.

Echipa spectacolului este formată din actorii: Amalia Pop, Teodora Popa, Ramona Mincu Benchea, Elena Scorțeanu, Radu Hăprian Dan, Iulian Săsăran; Teodora Popa – regizor artistic; Marian Sandu – scenograf; Levente Szöcs – compozitor, maestru sunet; Tămășan Ovidiu – maestru lumini; Mirela Tămășan – croitorie; Marin Goia – construcție decor, Ilie Petrescu – mașinist.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21849 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*