1 decembrie, data limită pentru PSD Alba în anunțarea candidaților la alegerile locale din 2016. „Suntem în perioada în care facem sondaje de opinie”

psd alba 01În Alba, și nu numai, partidele politice își strâng rândurile și se pregătesc sufletește pentru alegerile locale de anul viitor. La nivelul județului, primii care au făcut dezvăluiri în ceea ce privește numele celor ce își doresc (sau au fost puși să-și dorească) un scaun în fruntea unei localități, au fost cei de la PNL. Despre primii candidați anunțati de Partidul Național Liberal, puteți citi AICI.

În ceea ce privește PSD-ul, se pare că social democrații nu sunt încă pregătiți să scoată vreun nume la „fața de masă”. Sunt încă la etapa de „sondaje”. „Până la 1 Decembrie vom anunța toți candidații de primar. Suntem în perioada în care facem sondaje de opinie. Așa cum v-am spus, la 1 decembrie vom avea toți candidații pregătiți pentru viitoarea confruntare electorală din 2016.”, spune Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba. Întrebat dacă primarii în funcție ai PSD, din județ, vor fi susținuți pentru un viitor mandat, Dîrzu a precizat că decizia politică o ia organizația locală din care face parte fiecare. Un lucru care arată că democrația în interiorul partidului este sfântă. „Decizia aparține administrației locale. Sigur, acolo unde sunt probleme, nu se înțeleg, sondajele de opinie nu reușesc… atunci va trebui să intervenim”, a adăugat deputatul PSD.

Nici la Alba Iulia nu știm încă un nume de candidat din partea PSD deși, potențialii „luptători” care vor concura cu Mircea Hava, candidatul PNL la primărie (după cum a declarat Alexandru Pereș în cadrul unei emisiuni a unui post de radio local), ar putea fi Ioan Dîrzu, Călin Potor sau Horațiu Clepan.

Cu acestea fiind spuse, așteptăm dezvăluirile.

Să fie într-un vot bun!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 27271 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*