1 decembrie: Campionatul National de Powerlifting proba împins din culcat, la Alba Mall

powerliftingÎn mai putin de o săptămână traditionalul deja Campionat National de Powerlifting proba împins din culcat va avea loc la Alba Mall. După un an 2013 extrem de complicat atât din punct de vedere competitional cât si din punct de vedere financiar, cei mai puternici împingători din România se întâlnesc la Alba Iulia. Peste 70 de sportivi vin în orasul Marii Uniri de 1 decembrie pentru o puternică declaratie de independentă si mai ales de rezistentă în fata unor conceptii care apreciază doar declarativ performanta. 1 decembrie 2013 înseamnă pentru powerliftingul românesc momentul de luptă al unei generatii, generatia pionierilor unui sport care a adus cinste României.

Va fi desigur o competitie sportivă în care limitele fizice vor fi încă o dată depăsite, o competitie în care determinarea, inteligenta, atitudinea se vor dezvălui publicului într-o formă nemaivăzută până acum. Mai presus de asta însă cei peste 70 de sportivi se întâlnesc pentru a spune clar si răspicat faptul că valoarea are o formă de a-si conserva existenta chiar dacă vremurile sunt potrivnice marii performante. De fapt la Alba Iulia publicul va fi martorul pasiunii unei generatii care se luptă pentru credinta într-un principiu simplu de  viată, caracter înainte de toate.

Pentru iubitorii de statistică, acest campionat national strânge la startul său sportivi care au influentat dezvoltarea fenomenului numit powerlifting, precum Ovidiu Pănăzan powerliftierul de care se leagă speranta obtinerii unui titlu continental la nivelul acestei probe în cadrul competitiei destinate seniorilor, Andrei Irimie si Avram Laurentiu două certitudini ale acestui sport, Andrei Cioflică tânăra sperantă a powerliftingului, Sorin Cazacu proaspăt campion mondial de powerlifting Masters I (+ 40 de ani) si multi, multi altii. Competitia va începe duminică, 1 decembrie, la orele 17.00, in incinta Alba Mall. Ne vedem acolo pentru un regal sportiv fără precedent în Alba Iulia!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21856 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*