08.08.2014 – Adevărata Revoluție!

dan voiculescuAceasta data este cu adevarat cea mai importanta din istoria moderna a Romaniei. Eu astept acest moment de 24 de ani si nu credeam c-o sa-l mai prind in viata asta pamanteasca. Nu ma bucur pentru omul Voiculescu (fiind unul dintre acei multi care stiu ce inseamna si o zi in puscarie), dar nu pot sa nu ma bucur pentru caderea acelui sistem reprezentat de el. De omul Voiculescu n-o sa mai vorbim (in maxim o luna), dar efectele produse de aceasta ‘sleahta de demoni intrupati’ o sa se mai vada o perioada. Nu m-as fi apucat sa spun aceste vorbe daca nu aveam informatiile necesare (experimentate de mine, nu luate de pe ‘radio sant’ sau spicuite din ‘ziarele democratice’!). Prin prisma imprejurarilor (destinului) sunt unul dintre cei care mergeau in Piata Universitatii. Atunci am auzit pentru prima data numele de Dan Voiculescu. Avid de informatie, am aflat ca el reprezinta acel esalon care-a pus mana (real) pe puterea din Romania. Noi strigam ‘Jos Iliescu’, crezand ca el era problema. Cata naivitate!. Am fost atentionat de fratele lui Iliescu(eram amici) ca nu el e problema, ca el este doar obsedat ‘sa fie in fata’ si mi-a spus de cateva ori acest nume: Dan Voiculescu, apoi Crescent, apoi Dunarea, apoi multe alte nume…

Tot ‘intamplator’ am ajuns sa cunosc persoane care-au fost colegi de ‘servici’ cu Dan Voiculescu si asa s-a intregit tabloul. Acest om (impreuna cu multi altii) a furat ‘cate un ban’ din buzunarul tuturor romanilor (cea mai ‘smechera hotie e sa furi cat mai putin de la cat mai multi!). Marea greseala a lui Dan Voiculescu a fost ca a crezut ca poti sa devii capitalist peste noapte (folosind doar cursurile din laboratoarele securitatii). Asa se explica de ce si-a facut trustul Media (pentru ca in laborator i s-a spus ca Presa este a nu stiu cata putere in stat). De aici i s-a si tras pana la urma. Culmea ironiei este ca o judecatoare, care era copil la ‘falsa Revolutie’, a reusit sa invinga un sistem!.

Trecand peste bucuria ‘Adevaratei Revolutii’, nu pot sa remarc (cu amaraciune) ca, in timp ce mie-mi venea sa urlu de bucurie, in jurul meu oamenii sunt in aceeasi stare letargica. Nu s-au prins!. Raman cu satisfactia c-o sa se bucure de efectele acestei zile!. Singura bucurie palpabila am avut-o de la Cristian Tudor Popescu (pe care, repet, nu-l suport dar il respect) care-a zis, citez: Este un moment istoric.

In final, doresc sa va atrag atentia la ‘Ursul de la rasarit’!. Interdictia importurilor din UE si SUA(exact in ziua in care noi am deschis cea mai buna ‘conserva’, este o declaratie de razboi). Sa ne fereasca D-zeu ca Voiculescu si sleahta lui sa devina cea mai mica problema a noastra!!!!….

Lucian Trif

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23698 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*