„Zulenka”, un nou spectacol la Teatrul de Papusi din Alba Iulia

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia pregătește în această perioadă un nou spectacol intitulat „Zulenka”,  în regia lui Cristian Pepino. Avanpremiera  va avea loc vineri, 18 mai, ora 10.00 iar premiera va avea loc în data de 1 iunie, ora 18.00  la sediul instituției în cadrul evenimentului aniversar Prichindel  60.

„Zulenka este o poveste pentru copiii mici, pentru cei mai mici spectatori ai noştri și este un text inspirat din creaţia Baronesei Orczy care a publicat la Londra către sfârșitul secolului al 19-lea un volum de minunate povești. E o istorie  fără violență fiind în acest sens mai potrivită pentru copiii de până la șapte ani. Basmele obișnuite prezintă de obicei episoade violente sau deosebit de dramatice potrivite mai degrabă pentru copiii mai mari de șapte ani. Zulenka este povestea unei fetițe care își dorește să devină zână. Din această cauză ea declanșează o serie de peripeții din care va ieși cu bine datorită ajutorului prietenilor ei, spiridușii și animalele pădurii…”  Cristian Pepino, regizor.

„ZULENCA este un spectacol special pentru noi, scenariul a fost adaptat și scris pentru actorii teatrului nostru, încadrat de o scenografie spectaculoasă cu proiecții și păpuși de care cu siguranță copii se vor îndrăgosti pe loc și nu în ultimul rând cu o muzică de excepție. Toate acestea sunt puse în evidență prin măiestria mânuirii actorilor care fac ca totul să prindă viață pe scenă. Vă așteptăm cu drag să intrați în lumea micuței prințese Zulenka și să faceți cunoștință cu veverițe, coțofane, zâne și multe alte personaje care cu mult umor vă vor spune poveste întreagă…” Ioana BOGĂȚAN, manager teatru.

Echipa spectacolului este formată din: Cristian Pepino – regizor artistic, Cristina Pepino – scenograf, Dan Bălan – compozitor, Levente Szöcs – maestru sunet, Tămășan Ovidiu – maestru lumini, Vlad Tănase – construcție păpuși, Mirela Tămășan – croitorie, Marin Goia – decoruri iar din distribuție fac parte actorii: Amalia Pop, Teodora Popa, Elena Scorțeanu, Ramona Mincu Benchea, Radu Hăprian Dan, Ioan Pompiliu Cristea.

раскрутка сайтавзломать майл ру онлайн

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18453 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*